Venneslafilm 1960 tallet Del 1

Her kommer del 1 fra 1960 tallet . Olav Strandbergs flotte samling av filmklipp fra bygda vår. Mellom hvert kapittel var det originalt reklameklipp. Disse er etter ønske klippet bort. Vi i Vennesla historielag er svært takknemlige for at vi får lov å dele disse filmene. Mange har nok kjøpt disse den gang de utkom, men de fleste ser nok disse for første gang. I skrivende stund 15.1. 2021 kan nevnes at en del fra 1950 på 6 uker har passert 580 seere, så behovet der ute er stort, og det gleder oss. Flere vil følge i tiden som kommer

Datering: 1960

Fotograf: Olav Strandbergs samling


Se også...
Bjørn Robstad, Dette er mitt liv, 31.3.2022
Se denne filmen ›
Bjørn Robstad, Dette er mitt liv, 31.3.2022

Siste torsdagen i mars 2022 var det fullt hus på VENNESLASTUA. Bjørn Robstad var hovedgjest med Dette er mitt liv. Et fantastisk møte med en person som har betydd utrolig mye for så mange, og har en stor plass i bygdas nære historie.

Historieinteressert tannlege.
Se denne filmen ›
Historieinteressert tannlege.

Kåre Djupesland, tannlege i bygda gjennom flere tiår forteller litt om sin virksomhet. Kåre har også stått for oppbygging av et tannlegekontor fra 50 tallet i en utstilling for Vennesla historielag på Vennesla skolemuseum, og tar oss med på «opplæring» Filmet i 2020. Dessverre en del støy fra trafikken på utsiden.

Venneslafilm,musikklivet i Vennesla Del 1
Se denne filmen ›
Venneslafilm,musikklivet i Vennesla Del 1

En ny film i samlingen av bygdefilmer som Olav Strandberg samlet inn klipp til og satte sammen for å fortelle bygdas historie. Og nå er det musikklivet det handler om.