Venneslafilm 1960 tallet Del 3

Siste del av filmene fra 1960 tallet som Olav Strandberg gjennom år samlet stoff til. Bygdehistorie som vi er svært glade for å få lov å dele

Datering: 1960-tallet

Fotograf: Olav Strandbergs samling

Venneslafilm Del 2 1970 tallet
Venneslafilm Del 2 1970 tallet

Så har vi kommet til del 2 av Olav Strandbergs store serie av bygdefilmer. Klipp samlet inn og satt sammen til viktige bidrag for å vise vår relativt nære historie. Vennesla historielag setter stor pris på at vi har fått lov å dele med dere dette viktige arbeidet som Olav holdt på med gjennom flere år.

Høie fabrikker gjennom 150 år.
Høie fabrikker gjennom 150 år.

Filmen er delt fra Torridal historielag. Det var gjennom mange år mange venndøler som hadde sin arbeidsplass her,og nok vil sette pris på gjensyn med sin gamle arbeidsplass.