Datering: 2019

Fotograf: Gerd Signe Eieland

Muntert gjenhør.
Muntert gjenhør.

Fra Radio Loland. Harry Arntzen og Kåre Hagen i samtale med utflytta venndøl, Einar i Kilan. Utflytta prest Einar Hansen. Et opptak fra 1992

Fra ull til klær.
Fra ull til klær.

Ildsjeler i Vennesla historielag tar imot alle bygdas tredjeklasser på bygdemuseet 4 dager i oktober. Noen har holdt på i åresvis, men heldigvis dukker det stadig opp nye som ser verdien av dette programmet og vi takker og bukker for all god hjelp. Men vi kan ikke unngå å nevne Jørdis Hodnemyr. Hun har vært krumtappen i snart 2 tiår. Vi har unnlatt å filme noe særlig av barna annet i korte glimt, og etter avtale med lærer.

Prestegårdsboligen i Vennesla rives
Prestegårdsboligen i Vennesla rives

I desember 2019 ble prestegårdsboligen i Vennesla revet for å gi plass til ny kirke. Boligen ble bygd på 1940 tallet, og enda en bygning i Vennesla er blitt historie.