Besteforeldre i skolen

1980 tallet i Torridal og Vennesla. Fra et skoleprosjekt i Vennesla og Torridal. Laget av Torvald Slettebø på oppdrag for Kirke og undervisningsdepartementet antagelig midt på 1980 tallet. Filmen ble i sin tid vist i beste sendetid på NRK. Torridal historielag har delt denne filmen. Se denne filmen, for her får vi gjensyn med flotte personer som mange av oss kjenner!!

Datering: 1980-tallet

Fotograf: Ukjent

Bjarne Nordhagen besøker Vennesla historielag
Bjarne Nordhagen besøker Vennesla historielag

9.mars 2017 gjestet Bjarne Nordhagen Vennesla Historielag med kåseri om Hva som er typisk for en venndøl??

Jubileumsfilm Setesdalsbanen. 100 år.
Jubileumsfilm Setesdalsbanen. 100 år.

Laget av Kåre Hodne og Alf Georg Kjetså Kommentarer Olav Arne Kleveland Laget for Evje og Hornnes sogelag

Venneslafilm 1960 tallet del 2
Venneslafilm 1960 tallet del 2

1960 tallet del 2 av Olav Strandbergs store samling av bygdefilmer som vi har fått lov å dele. En stor skatt for alle historieinteresserte.