Vennesla historielag til Kringsjå.

28.april 1990

Datering: 1990

Venneslafilm 1950 tallet Del 2
Venneslafilm 1950 tallet Del 2

Film del 2 fra 1950 tallet. En ny film fra det store prosjektet til Olav Strandberg. I åresvis holdt han på med innsamling av filmklipp fra hele bygda og som ble til en lang serie som vi har fått gleden av å dele.

Jazz på Løa
Jazz på Løa

Vennesla har hatt mange dyktige musikere, og mange har holdt på i flere 10år og er fortsatt aktive. Så da er det flott å kunne ta en tur tilbake til gamle Løa en gang på 90 tallet, nærmere bestemt 1998.