Torbjørn, Helga og Georg Viksnes forteller.

Torbjørn, Helga og Georg Viksnes forteller i samtale med Arne Krogstad 1987.

Datering: 1987

Venneslafilm 1970 tallet Del 1
Venneslafilm 1970 tallet Del 1

Vi har gleden av å presentere del 1 fra 1970 tallet i den lange rekken av bygdefilmer som Olav Strandberg ga ut først på VHS deretter på DVD og Blue Ray. Nå kan vi dele den med interesserte i inn og utland. Dette er en skatt både i nåtid og i framtid - så snurr film

Venneslafilm 1960 tallet del 2
Venneslafilm 1960 tallet del 2

1960 tallet del 2 av Olav Strandbergs store samling av bygdefilmer som vi har fått lov å dele. En stor skatt for alle historieinteresserte.