Morten Olsen, foredrag i Kulturuka 2020

I kulturuka i Vennesla 2020 holdt arkeolog Morten Olsen et interessant foredrag om fortidsminner og funn bl.a i bygda vår. Mye av det han prater om på filmen samt masse annet er i disse dager (januar 2021) ute i bokform. Den historiske gården på Agder. Boka er rikelig illustrert med fotos av Ingvald Ingebretsen.

Datering: 2020

Fotograf: Håkon Reinertsen

17.mai 2020
17.mai 2020

I annerledesåret 2020 sang Bjøro Hildebrandt Ja vi elsker fra toppen av Hunsfospiba. Filmet av Ingvald Ingebrethsen og Arve Henriksen.

Borgny Salvesen.
Borgny Salvesen.

Borgny Salvesen ble i 2015 nominert til Sørlandets litteraturpris og blir her intervjuet i den forbindelse