Bomfuten.

I 1995 satt Vennesla ungdomslag opp skuespillet Bomfuten i 3 akter i samarbeid med Vennesla historielag. Skuespillet ble skrevet av Trygve Jortveit som har hatt en finger med i spillet i mye av det historielaget har bedrevet gjennom mange, mange år.

Datering: 1995

Med dampbåden Rap fra Christianssand til Kvaresten
Med dampbåden Rap fra Christianssand til Kvaresten

En film om dampbåten Rap som gikk på Otra, fra Kristiansand til Kvarstein.

4700  Kenema
4700 Kenema

Rapperen Kenneth Pedersen fra Vikeland med låta "4700" Fra sang i Hunsfospiba til rap i Vennesla og strandstien og med 4700 på capsen.