Vennesla historielag på Radio Loland

10.mars 2021, var Kåre Lie og Øyvind Bakken i radiostudio på Radio Loland for å fortelle litt om historielaget, men mest om nettsiden og sidens innhold. For at dere skal slippe kun lyd er det lagt til en del bilder som viser et lite tverrsnitt over det som finnes. For å få info om bildene må du gå inn på nettsiden til historielaget. https://www.venneslahistorielag.org/ Der finner dere bilder, lesestoff, filmer og mye mere. Takk til alle dom har gitt oss bilder, uten dere ingen nettside.

Datering: 2021

Fotograf: Øyvind Bakken

Venneslafilm Del 3, 1970 tallet.
Venneslafilm Del 3, 1970 tallet.

Her kommer del 3 av Venneslafilmene som Olav Strandberg produserte gjennom flere år, og dermed er vi i mål med dette tiåret. Det er ikke så veldig lenge siden, men med noen år er det mange hyggelige gjensyn. Så kos dere med nok noen blinkskudd fra den skatten som Olav har etterlatt seg.

Venneslafilm 1960 tallet Del 3
Venneslafilm 1960 tallet Del 3

Siste del av filmene fra 1960 tallet som Olav Strandberg gjennom år samlet stoff til. Bygdehistorie som vi er svært glade for å få lov å dele

STORFOLKET UNDER VIGELANDSFOSSEN
STORFOLKET UNDER VIGELANDSFOSSEN

STORFOLKET under Vigelandsfossen ble framført på Vigeland hovedgård i 1992, 1993 og 1994. Forfattere av stykket var Kai Erland og Oddvar Sørli. Instruktør 1992, 1993 Øyvind Hakestad. 1994 Alex Scherph. Filmet og redigert av Arne Krogstad.