Vennesla historielag på Radio Loland

10.mars 2021, var Kåre Lie og Øyvind Bakken i radiostudio på Radio Loland for å fortelle litt om historielaget, men mest om nettsiden og sidens innhold. For at dere skal slippe kun lyd er det lagt til en del bilder som viser et lite tverrsnitt over det som finnes. For å få info om bildene må du gå inn på nettsiden til historielaget. https://www.venneslahistorielag.org/ Der finner dere bilder, lesestoff, filmer og mye mere. Takk til alle dom har gitt oss bilder, uten dere ingen nettside.

Datering: 2021

Fotograf: Øyvind Bakken

Muntert gjenhør.
Muntert gjenhør.

Fra Radio Loland. Harry Arntzen og Kåre Hagen i samtale med utflytta venndøl, Einar i Kilan. Utflytta prest Einar Hansen. Et opptak fra 1992

Venneslafilm 1950 tallet Del 2
Venneslafilm 1950 tallet Del 2

Film del 2 fra 1950 tallet. En ny film fra det store prosjektet til Olav Strandberg. I åresvis holdt han på med innsamling av filmklipp fra hele bygda og som ble til en lang serie som vi har fått gleden av å dele.

Hunsfos Fabrikker 100 år 1986 Del 1
Hunsfos Fabrikker 100 år 1986 Del 1

I 1986, ble det arrangert en festkveld av Vennesla historielag for å feire at Hunsfos Fabrikker kunne feire 100 år. Dette er Del 1